ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Με Γιάνκοβιτς στην Πυλαία, εκτός ο Φώτσης

Με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού» για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (21/02, 17:00), παρά το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη, αλλά χωρίς τον Αντώνη Φώτση θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός.

Με Γιάνκοβιτς στην Πυλαία, εκτός ο Φώτσης

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (21/02, 17:00), ολοκλήρωσαν οι «πράσινοι» με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να βλέπει τους Γιάνκοβιτς και Φώτση να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου, αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Θεσσαλονίκης. Σε αντίθεση με τον Γιάνκοβιτς, την ομάδα δεν θ’ ακολουθήσει στη συμπρωτεύουσα ο Αντώνης Φώτσης, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Εκτός προπόνησης παρέμεινε και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που συνεχίζει ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.448 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.