ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Κάθε επιστροφή μία γιορτή και μία νίκη… (pics, vids)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρ (Πέμπτη 25/2, 21:15), ο «Ζοτς» επιστρέφει στο σπίτι του… για 3η φορά και το ΟΑΚΑ φοράει τα γιορτινά του.

Κάθε επιστροφή μία γιορτή και μία νίκη… (pics, vids)

Η σχέση Παναθηναϊκού-Ομπράντοβιτς, είναι μια σχέση έρωτα, πάθους που ποτέ δεν πρόκειται να σβήσει και παρότι έχουν πλέον περάσει 4 χρόνια, από την αποχώρηση του Σέρβου από το «τριφύλλι», κάθε φορά που σμίγουν οι δύο «πλευρές», το ΟΑΚΑ φοράει τα γιορτινά του, ο κόσμος αποθεώνει τον Ζέλικο και ο Παναθηναϊκός κερδίζει!

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, προετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι με τους Τούρκους, το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, αφού η παρουσία του πρώην «πράσινου» προπονητή, αλλά και η σημασία του αγώνα, είναι κάτι παραπάνω από… απλά κίνητρα, για κάθε φίλου της ομάδας, προκειμένου να κατηφορίσει στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη το βράδυ.

Ρίγη συγκίνησης…

Η πρώτη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ σαν αντίπαλος, έλαβε χώρα στις 20 Μαρτίου του 2014, μέσα σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα. Κλάματα, αποθέωση, αλλά και νίκη για την ομάδα του Αλβέρτη, σε μια βραδιά, που θα μείνει αξέχαστη σε όποιον βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

panathinaikos24.gr-Ομπράντοβιτς

Τον «πλήγωσε» από τα 6,75

Στη δεύτερη επίσκεψη του στο ΟΑΚΑ, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έφυγε ξανά με σκυμμένο το κεφάλι, αφού η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς με ρεσιτάλ ευστοχίας από τα 6,75, διέλυσε τους Τούρκους, σε μια χρονιά, που δεν κύλησε και με τον καλύτερο τρόπο στη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό.

Ο «Ζοτς» αποθεώθηκε, το ίδιο και ο Ιβάνοβιτς… το ματς άφησε τον κόσμο άφωνο αλλά εν τέλει αποδείχθηκε μια φωτοβολίδα, με τη σεζόν να είναι μία από τις χειρότερες των «πράσινων».

panathinaikos24.gr-Ομπράντοβιτς

Τρίτη και…

Φαρμακερή ή καλύτερη… για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φιλοξενεί τον Ζέλικο και την ομάδα του, σε ένα ντέρμπι μεγάλης σημασίας για την ομάδα του «Σάλε» (όχι τόσο για αυτή του Ομπράντοβιτς).

Τα εισιτήρια έχουν σχεδόν εξαντληθεί, το ΟΑΚΑ θα ζήσει μεγάλες στιγμές, η νοσταλγία-μοιραία-θα «σκεπάσει» το κλειστό, ωστόσο η δεδομένη στήριξη του κόσμου στην ομάδα, με την έναρξη της αναμέτρησης, θα αποτελέσει για μια φορά ακόμα, ένα από τα «όπλα» του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.