ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποτελέσματα αγώνων 2015-2016

Πέρασε εύκολα από την Γλυφάδα!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία εύκολη εκτός έδρας νίκη επί της Τερψιθέας με 66-51 και παρέμεινε μόνος δεύτερος στο πρωτάθλημα της Α1 μπάσκετ Γυναικών. Εκπληκτική εμφάνιση από την Κέινι Αλμπάνεζ, η οποία πέτυχε 24 πόντους!

Πέρασε εύκολα από την Γλυφάδα!

Τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου “καθάρισαν” εύκολα το παιχνίδι κι έφτασαν στην 12η νίκη τους στη σεζόν. Μόνος δεύτερος παρέμειναν οι πράσινοι στην Α1 μπάσκετ Γυναικών. Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Κέινι Αλμπάνεζ, η οποία πέτυχε 24 πόντους σε 31 λεπτά συμμετοχής.

Το ματς

Το τριφύλλι μπήκε δυνατά από την αρχή της αναμέτρησης και παίζοντας καλή άμυνα κατάφεραν να περιορίσουν τις επιθετικές ενέργειες της Τερψιθέας. Για την ακρίβεια, στο πρώτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχες πέτυχαν μόλις 8 πόντους ενώ οι πράσινες έφτασαν τους 15.

1417412

Στα πρώτα 4 λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου, η Τερψιθέα βρισκόταν σχετικά κοντά στο σκορ (15-22) αλλά στη συνέχεια οι πράσινες ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν στο +12 (21-33) Το ημίχρονο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να έχει επιβάλει πλήρως το ρυθμό του και τη διαφορά να βρίσκεται στους 14 (23-37).

1417420

Με τέσσερα λεπτά να απομένουν για τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου, η απόσταση μεγάλωσε κι άλλο για τις «πράσινες» (26-44) που διατήρησαν το ευρύ προβάδισμα μέχρι τέλους (31-49).

Η Τερψιθέα στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε να μειώσει και να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά τα κορίτσια του Κώστα Παπαδόπουλου έφτασαν στη νίκη με 51-66.

Τα δεκάλεπτα: 8-15, 23-37, 31-49, 51-66

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ