Μηχανή του χρόνου

Θρίαμβος με Νίνη…(vid)

Στις 18 Φεβρουαρίου του 2007, ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με 1-4, με τον νεαρό Σωτήρη Νίνη να «κλέβει» την παράσταση.

Οι «πράσινοι» του Βίκτορ Μουνιόθ μετά από μία επιβλητική εμφάνιση δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία απέναντι στην ΑΕΚ και επικράτησαν στο ντέρμπι με 1-4.

Την παράσταση την είχε κλέψει ένας πιτσιρικάς, ο Σωτήρης Νίνης που σκόραρε στο πρώτο ντέρμπι της καριέρας του.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Γιάννης Γκούμας μόλις στο 3′ με μία φανταστική κεφαλιά που άφησε «άγαλμα» τον Σορεντίνο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίνη. Στην συνέχεια ο μικρός από δημιουργός έγινε εκτελεστής και με ένα σουτ στην κίνηση στο 7′ έκανε το 2-0. Το γκολ της βραδιάς το σημείωσε όμως ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε ένα από τα ομορφότερα  της μεγάλης καριέρας του στο 24 λεπτό.

Ο Ίβανσιτς ήταν αυτός που έβαλε το τέταρτο και τελευταίο γκολ του «τριφυλλιού» σε εκείνο το παιχνίδι, ενώ το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με γκολ του Καπετάνου.

Παναθηναϊκός (Βίκτορ Μουνιόθ): Εμπέντε, Νίλσον, Μόρις, Γκούμας, Λεοντίου, Τζιόλης, Μπόβιο, Νίνης,Ίβανσιτς, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης.

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Σορεντίνο, Πλιάτσικας, Παπασταθόπουλος,Τσιρίλο, Τζιωρτζόπουλος, Ζήκος, Τόζερ, Καφές, Ζούλιο Σέζαρ, Καμπάνταης, Λυμπερόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version