ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Με Κηφισιά στον ημιτελικό

Πριν από λίγη ώρα, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Final-4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ ανδρών και αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό, θα είναι η ομάδα της Κηφισιάς.

Με Κηφισιά στον ημιτελικό

Η κλήρωση, διεξήχθει το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΟΠΕ και από εκεί βγήκαν οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, για να βρεθεί στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, θα πρέπει να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Κηφισιάς, ενώ στο άλλο ζευγάρι του ημιτελικού, θα συναντηθεί ο Ολυμπιακός με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή την ώρα διεξάγεται η σύσκεψη μεταξύ εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, των τεσσάρων σωματείων, της ΕΛ.ΑΣ και της ΔΕΑΒ, όπου συζητούνται όλα τα θέματα που αφορούν τη διοργάνωση του Final-4, όπως το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.