ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίκτης ομάδας ο Φελντέιν

Αν και του ταιριάζει ο ρόλος του εκτελεστή, ο Δομινικανός εξακολουθεί να παίζει καλά παρότι πολλές προσπάθειες πάνε στα χέρια του Ουίλιαμς.

Παίκτης ομάδας ο Φελντέιν

Μια χαρά παίζει στα τελευταία παιχνίδια ο Τζέιμς Φελντέιν που παραμένει «οικονομικός» αν και πολλοί αναρωτιόντουσαν για τυχόν αγωνιστικό μπέρδεμα τώρα που στο rotation προστέθηκαν δύο κοντοί που ζητούν πολύ ώρα τη μπάλα στα χέρια τους.

Με τον Ουίλιαμς να αποσπά τη μερίδα του λέοντος σε ότι αφορά την δημοσιότητα, ο Δομινικανός (από το αγώνα με τον Αρκαδικό και μετά) εξακολουθεί ν’ αποτελεί την επιτομή του «value for money». Στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Τζέιμς έχει πάνω από 10 πόντους μ.ο, 2 ασίστ και ποσοστά για φίλημα (6/11 δίποντα, 6/10 τρίποντα), ενώ παραμένει πιεστικός στην άμυνα, αξεπέραστος στο ανοιχτό γήπεδο και πολύ ομαδικός.

Με το Λαύριο πρόλαβε να μοιράσει πέντε τελικές πάσες σε 17 λεπτά. Το κορυφαίο του είναι οι 7 ασίστ στο ντέρμπι του ΣΕΦ (που αγωνίστηκε 36 λεπτά) και οι 6 που έδωσε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό μένοντας στο γήπεδο για 23 λεπτά!

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.