ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Βέτο για Γκιρτζίκη!

Την άμεση κατάργηση της ΕΠΟ και την αντικατάσταση του Γκιρτζίκη στο Δ.Σ. θέλει ο Παναθηναϊκός για να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Πολιτεία και να συζητήσει για το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Οπως γράφει σήμερα η «Πράσινη», ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοικτή γραμμή με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από προχθές το βράδυ και είναι διατεθειμένοι  να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή και να συνεργαστούν, για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με μια, όμως, προϋπόθεση, να αποχωρήσει άμεσα ο Γιώργος Γκιρτζίκης από την προεδρίας της ΕΠΟ.

«Πρώτα θα αποχωρήσει ο Γκιρτζίκης και μετά συζητάμε», είναι η θέση του των πράσινων.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επέστρεψε το βράδυ από το εξωτερικό και ίσως σήμερα οριστεί σημείο και ώρα συνάντησης με Μελισσανίδη και Σαββίδη, προκειμένου να παρθούν σημαντικές αποφάσεις.

Από την ΠΑΕ, πάντως, τόνιζαν ότι: «Δεν θα κάνουμε βεβιασμένες κινήσεις. Είναι σοβαρά θέματα και θα πρέπει να γίνουν συσκέψεις με τη συμμετοχή των νομικών επιτελείων, αλλά και με μέλη της κυβέρνησης για να δούμε τι θα γίνει. Η όποια απόφαση ληφθεί θα πρέπει να είναι για το καλό του ποδοσφαίρου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version