ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ρίχνουν τον Γκιρτζίκη

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βρει τον τρόπο μαζί με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ιβάν Σαββίδη να ανατρέψουν τον Γιώργο Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Ρίχνουν τον Γκιρτζίκη

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή «συνάντηση των τριών», αυτή, δηλαδή, ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο, τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιβάν Σαββίδη (σ.σ. ο τελευταίος μέσω skype, έχοντας παρόντα εκπρόσωπο τον Λούμπος Μίχελ). Για δυο ώρες, οι τρεις άνδρες, όπως σας ενημέρωσε χθες το panathinaikos24.gr, συμφώνησαν ότι, πλέον, ήρθε η ώρα για πράξεις και έθεσαν ως άμεσο στόχο την ανατροπή του Γιώργου Γκιρτζίκη από την προεδρία της ΕΠΟ.

Πως θα γίνει αυτό; Πέρα από το γεγονός ότι οι τρεις τους στηρίζουν στις εκλογές του Οκτωβρίου τον Βαγγέλη Γραμμένο, πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονία, θα… τρέξουν τις εξελίξεις, προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και να υπάρξει άμεση απομάκρυνση του Γκιρτζίκη.

Και οι τρεις άνδρες θεωρούν ότι αυτό θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων και γι αυτό έχουν βρει έναν τρόπο να ρίξουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κάτι στο οποίο δουλεύουν τα νομικά επιτελεία. «Κανείς ποινικά διωκόμενος δεν θα πρέπει να υπάρχει στο νέο πρωτάθλημα. Αλλιώς να μην ξεκινήσει ποτέ», τονίστηκε χθες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE