ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πιέζουν Κοντονή, «ρίχνουν» ΕΠΟ

Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και Λούμπος Μίχελ-ο οποίος ενημέρωνε σε real time- τον Ιβάν Σαββίδη, συναντήθηκαν νωρίτερα στο γραφείο του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, με κύριο θέμα, το τι μέλλει γενέσθαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο τραπέζι και η αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Πιέζουν Κοντονή, «ρίχνουν» ΕΠΟ

Οι τρεις άνδρες, συνομίλησαν για κάμποση ώρα μετά και τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, επιχειρώντας μια κοινή προσπάθεια, προκειμένου να αλλάξει αυτή η άρρωστη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι ηγέτες των Παναθηναϊκού-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, συζήτησαν όλα τα ενδεχόμενα, με την ιδέα της αποχώρησης από το πρωτάθλημα να πέφτει στο τραπέζι, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης, φάνηκε αντίθετος, γεγονός που μπορεί να αφήσει πίσω την εν λόγω πρόταση, η οποία είναι και η πιο ακραία.

Ωστόσο υπήρξε κοινή γραμμή μεταξύ των τριών ανδρών, που αφορά την πίεση προς τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, ούτως ώστε να αλλάξει ριζικά η διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ είναι ανένδοτοι ως προς την αποχώρηση όλων όσων έχουν εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θεωρείται… κόκκινη γραμμή, η αλλαγή της διοίκησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, από τους ηγέτες των τριών ομάδων, ενώ αφού φαίνεται πως… σκαλώνει η ιδέα της αποχώρησης-λόγω ΑΕΚ-η όλη προσπάθεια θα επικεντρωθεί στις πιέσεις προς την πολιτεία και τη δικαιοσύνη, προκειμένου να προχωρήσουν οι όποιες δικαστικές διαμάχες υπάρχουν, καθώς αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλοί παράγοντες σε θεσμικούς ρόλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι βαραίνονται από κατηγορίες (από πλημμελήματα μέχρι κακουργήματα).

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι ώρες είναι κρίσιμες, βρισκόμαστε εν αναμονή εξελίξεων, με ένα πράγμα να είναι δεδομένο, πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και από δω και πέρα θα γίνει συνεχής προσπάθεια για να αλλάξει η τάξη… πραγμάτων στο ταλαιπωρημένο και πληγωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.