ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αγαπάτε τον Παναθηναϊκό; Αποδείξτε το…

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κάνει τεράστια προσπάθεια για να ανακτήσουν τα τμήματά του, τη χαμένη τους αίγλη, ωστόσο εκτός του κόσμου, ουδείς άλλος-που έχει την οικονομική δυνατότητα-δεν βοηθάει.

Αγαπάτε τον Παναθηναϊκό; Αποδείξτε το…

Κρίμα, μόνο κρίμα, για αυτές τις ομάδες του Παναθηναϊκού. Σε έναν ακόμα τελικό (ημιτελικός, αλλά σαν… τελικός), σε ένα ακόμα ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο, οι «πράσινες»-στην προκειμένη περίπτωση-στις λεπτομέρειες έχασαν άλλο ένα ντέρμπι.

Προσπάθησαν, έπαιξαν καλά, βρέθηκαν μια ανάσα… ένα σετ, από τη μεγάλη νίκη, ωστόσο, η ομάδα του Ρούση, θέλει ακόμα, ένα «σπρώξιμο», ένα «κλικ» για να φτάσει τον αντίπαλό του.

Με πενιχρά οικονομικά μέσα, οι ομάδες βόλεϊ (ανδρών-γυναικών), μπάσκετ γυναικών και πόλο, βρίσκονται στις υψηλές θέσεις των πρωταθλημάτων, στα οποία αγωνίζονται, ωστόσο μένουν εκτός τίτλων, βλέποντας τον αιώνιο αντίπαλό τους, να εκμεταλλεύεται τον πακτωλό χρημάτων από την ΠΑΕ, αγοράζοντας παίκτες-παίκτριες και να πρωταγωνιστεί.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.231 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προσπάθεια των οπαδών του Παναθηναϊκού, είναι αν μη τι άλλο συγκινητική. Γεμάτα κλειστά, τη ίδια ώρα που οι αντίπαλοι του παίζουν σε άδεια κλειστά, κάνουν ό, τι μπορούν, ωστόσο αυτό το κάτι… που χρειάζεται, προκειμένου οι ομάδες του «τριφυλλιού» να επιστρέψουν στην κορυφή, δεν μπορούν να το δώσουν.

Η ΠΑΕ δεν είναι στα καλύτερά της και αυτό επηρεάζει τον Ερασιτέχνη. Αλλά αυτό που είναι απορίας άξιο και συνάμα εκνευριστικό, είναι το γεγονός, πως ουδείς, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων (Γιαννακόπουλος, Αφοί Ντάνου, Αλαφούζος) δεν έχει βοηθήσει τη «Μάνα του Λόχου».

Τα ποσά που απαιτούνται δεν είναι πολλά, κάθε άλλο, για έναν ευκατάστατο Παναθηναϊκό, είναι ψίχουλα… Αλλά από τη στιγμή που κανείς δε συγκινείται… δεν ευαισθητοποιείται, θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Τιτάνια προσπάθεια, από ομάδα και κόσμο, αλλά ποτέ στην κορυφή. Ο οργανισμός που λέγεται Παναθηναϊκός, έχει έναν πληγωμένο εγωισμό, καθώς βλέπει πως χρειάζεται απλά μια ώθηση για να κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν είναι πολύ, ένα απλό «σπρώξιμο», μια απλή βοήθεια και τα άλλα θα έρθουν…

Ο Ερασιτέχνης θα μπορούσε να είναι το αποκούμπι, που θα έδινε χαρά στον κόσμο, που έχει πληγωθεί σφόδρα από το ποδόσφαιρο (εξαιρείται το μπάσκετ, εκεί οι επιτυχίες είναι συνεχείς). Αυτό που χρειάζεται, είναι ένας Παναθηναϊκός, ο οποίος να έχει την οικονομική επιφάνεια (και είναι πάρα πολλοί), να παραλάβει έναν Ερασιτέχνη, από τη διοίκηση Μιχαλαριά, τακτοποιημένο, οργανωμένο με ρυθμισμένα χρέη σε μια ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς. Τόσο απλά.

Αγαπάτε τον Παναθηναϊκό; Αποδείξτε το…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.