Ποδόσφαιρο

Αποθέωσε Μπεργκ ο Όλσεν

Με εγκωμιαστικά λόγια για τον Μάρκους Μπεργκ, μίλησε ο Μόρτεν Όλσεν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μαζί με τον Ιμπραχίμοβιτς έχει δημιουργήσει φονικό δίδυμο.

Για την Εθνική Σουηδίας κλήθηκε να μιλήσει σε Βέλγους δημοσιογράφους, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Δανίας, Μόρτεν Όλσεν και στάθηκε στην απόδοση του στράικερ των «πρασίνων» Μάρκους Μπέργκ.

Οι Βέλγοι θέλησαν να πάρουν πληροφορίες για τη Σουηδία που θ’ αντιμετωπίσει η Εθνική τους ομάδα στο Euro το ερχόμενο καλοκαίρι και ρώτησαν τον 66χρονο τεχνικό για την παρουσία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στην ομάδα των Σκανδιναβών.

Ο Όλσεν όμως εκτός από το μεγάλο αστέρι της Σουηδίας, αναφέρθηκε στην απόδοση του Μπεργκ και στο «φονικό» δίδυμο που έχουν δημιουργήσει.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Μπεργκ:                                                                                                           

«Όλοι ασχολούνται μόνο με τον Ιμπραϊμοβιτς, αλλά δίπλα σε αυτόν βρίσκεται ένας ποδοσφαιριστής που έχει αποκτήσει διεθνή φήμη: ο Μάρκους Μπεργκ.

Συμπληρώνει πολύ καλά τον Ζλάταν και έχει φονικό ένστικτο και δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν ότι σκοράρει σε μέσο όρο ένα γκολ ανά δύο παιχνίδια».

Exit mobile version