ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλω να παίξω»! (Pic)

Την επιθυμία του να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, εξέφρασε μέσω instagram, ο Σέρχιο Σάντσεθ.

«Θέλω να παίξω»! (Pic)

Ο Ισπανός στόπερ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερους από δύο μήνες και πλέον συμμετέχει στις προπονήσεις χωρίς ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι τον άφησε εκτός αποστολής για το εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, λόγω της μεγάλης αποχής του αλλά αυτό δεν φάνηκε ν’ αρέσει πολύ στον Σάντσεθ.

Ο έμπειρος στόπερ μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε πως θέλει να παίζει και πως περιμένει πως και πώς να γυρίσει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Θέλω να παίξω! Ελπίζω πως αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία που είμαι έξω, λόγω του άσχημου τραυματισμού μου. Δυο μήνες εκτός είναι πάρα πολύ. Αλλά… ΠΑΜΕ».

I need play!!! i hope that this week will be the last week that i’m out, for my shit injury!!! 2 month be out is to much…😔 but….😡💪🏻👊🏻👍🏻 ☘☘☘☘ !! COME ON !!

A photo posted by Sergio Sanchez Ortega (@sergiosanchez_21) on

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.