ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Καλάθης: «Απλώς, το πρώτο»!

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την κατάκτηση του Κυπέλλου, το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ενώ τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν θα επηρεαστεί από την «καυτή» έδρα των Σέρβων.

Καλάθης: «Απλώς, το πρώτο»!

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού σημείωσε 9 πόντους και μοίρασε 7 ασίστ στην κατάκτηση του Κυπέλλου κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου με 101-54.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Επιστροφή στον Παναθηναϊκό και επιστροφή στους τίτλους, πως αισθάνεσαι;

«Παίζουμε πολύ καλά το τελευταίο διάστημα της περιόδου και το να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς είναι μια επιτυχία για εμάς. Είναι απλώς ο πρώτος τίτλος. Ήρθα στην ομάδα για να την βοηθάω να κερδίζει».

Πόσο δύσκολο θα είναι για την ομάδα να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μια «καυτή» έδρα όπως το γήπεδο του Ερυθρού Αστέρα;

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 42.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Φυσικά το παιχνίδι της Παρασκευής είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα πάμε σε αυτό το ματς καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Παίζουμε πολύ καλά και ομαδικά. Έχουμε συνηθίσει τις δυνατές έδρες και δεν πιστεύω να έχουμε πρόβλημα με την έδρα του Ερυθρού Αστέρα.»

Ο Παναθηναϊκός δείχνει ασταμάτητος καθώς μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες είναι εφικτός στόχος το Final Four;

«Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο να φτάσουμε στο Final Four ωστόσο έχουμε πολύ αυτοπεποίθηση στους εαυτούς μας και στην ομάδα με τον τρόπο που παίζουμε. Πρέπει όμως να το βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος της σεζόν μπορούμε να κάνουμε τον απολογισμό μας.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.