ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο «Βίγια» της μιλάει της μπάλας!

Με την Ξάνθη το πρώτο μισάωρο ο Λούκας Βιγιαφάνες δεν είχε ακουμπήσει μπάλα αλλά με το που έφυγε από τα άκρα και πήγε στον άξονα ο Παναθηναϊκός είχε το καλύτερό του διάστημα μέχρι ν’ αποφασίσει ο προπονητής του να τον αλλάξει νωρίς (65΄).

Ο «Βίγια» της μιλάει της μπάλας!

Αργότερα προέκυψε το θέμα με την αργοπορία του στην προπόνηση, τον αποκλεισμό από την αποστολή που ταξίδεψε στα Γιάννενα, την μη χρησιμοποίησή του κόντρα στον ΠΑΟΚ και τους ψιθύρους που προέκυψαν για το αν τρέχει κάτι με τον Στραματσόνι (που μετά το ΠΑΟ-Παναιτωλικός 4-2 ζητούσε επιτακτικά την απόκτησή του από την διοίκηση).

Με την ΑΕΚ έπαιξε λίγο αλλά πρόλαβε να βγάλει την καλύτερη μπαλιά της αναμέτρησης, την κάθετη-μαχαιριά στον Μπεργκ. Χθες μαζί με τον Εβανζελίστα προσέδωσαν φαντασία και «ποικιλίες» στο παιχνίδι του τριφυλλιού. Το γκολ που πέτυχε, το μπιζάρισμα για το χάιδεμα του τριφυλλιού στους πανηγυρισμούς (μετράνε αυτά στον κόσμο που έτσι κι αλλιώς με τους Αργεντινούς παθαίνει παράκρουση δεκαετίες τώρα) του δίνουν την απαραίτητη ώθηση για το πρώτο του μεγάλο ντέρμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.