ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα ματς που θα εκτίσουν τις ποινές τους Μπεργκ-Βιγιαφάνιες

Τα ματς που θα χάσουν λόγω καρτών οι Μάρκους Μπεργκ και Λούκας Βιγιαφάνιες, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Τα ματς που θα εκτίσουν τις ποινές τους Μπεργκ-Βιγιαφάνιες

Μάρκους Μπεργκ και Λούκας Βιγιαφάνιες συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες μ’ αυτές που δέχθηκαν στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο και η «πράσινη» ΠΑΕ, γνωστοποίησε πότε θα εκτίσουν τις ποινές τους.

Συγκεκριμένα ο Σουηδός επιθετικός θα λείψει από τις αναμετρήσεις με Βέροια (εντός έδρας) και Αστέρα Τρίπολης (εκτός έδρας), ενώ από το ματς κόντρα στην ομάδα της Ημαθίας, θ’ απουσιάσει και ο Αργεντίνος χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα εκτίσει την ποινή των δυο αγωνιστικών λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των επτά κίτρινων καρτών στο εντός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής στην Super League Ελλάδα, με αντίπαλο την Βέροια και στο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.393 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της συμπλήρωσης του ορίου των τεσσάρων κίτρινων καρτών στο εντός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής στην Super League Ελλάδα, με αντίπαλο την Βέροια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.