ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Στο Κορωπί οι οργανωμένοι!

Αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, βρέθηκε το Σάββατο στο Κορωπί, παραμονή του αγώνα με τον Ατρόμητο, διακόπτοντας την προπόνηση, εκφράζοντας παράπονα για την απόδοσή τους.

Στο Κορωπί οι οργανωμένοι!

Χωρίς κάποια προειδοποίηση, περίπου 50 οπαδοί των «πράσινων», βρέθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης», παραμονές του αγώνα με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, κάνοντας παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή, για την κακή εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Οι οργανωμένοι έκαναν λόγο για… προδοσία, καθώς θεωρούν πως ενώ εκείνοι είναι στους δρόμους, προσπαθώντας να πολεμήσουν το σύστημα, αλλά η ομάδα δεν τους βοήθησε καθόλου, με εμφανίσεις στο όριο της απάθειας, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

«Εμείς βάλαμε και βάζουμε πλάτη, αλλά εσείς μας προδώσατε. Γνωρίζουμε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία να μην παλεύετε σε κάθε ματς για τη νίκη. Η ευθύνη σας είναι μεγάλη. Δεν πρέπει να ξεχνάτε σε ποια ομάδα αγωνίζεστε, αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε, φύγετε τώρα.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.356 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ εμείς δίναμε μάχη στο δρόμο, εσείς παίζατε με απάθεια και μας ξενερώνατε. Δεν φέρουν όλοι την ίδια ευθύνη, αλλά πρέπει όλοι να αλλάξουν εικόνα το συντομότερο δυνατό. Σταματήστε να δίνετε δικαιώματα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.