ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στιλ: «Ήταν οφσάιντ…»

Ο Λουκ Στιλ επισήμανε ότι στη φάση του γκολ δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο οπότε το γκολ του Ολυμπιακού ήταν οφσάιντ.

Στιλ: «Ήταν οφσάιντ...»

Ο Λουκ Στιλ εξέφρασε την άποψη του για την φάση της ισοφάρισης του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουκ Στιλ:

«Δεν ξέρω γιατί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είμαι σίγουρος για το τι συνέβη. Όταν παίζεις κόντρα σε μια καλή ομάδα δεν μπορεί να κάνεις τόσα αβίαστα λάθη και να περιμένεις να κερδίσεις. Ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε στο τέλος».

Για τη φάση της ισοφάρισης των «ερυθρόλευκων»: «Όλοι ξέρουν ότι ήταν οφσάιντ, όμως είναι πάντα δύσκολο για τον διαιτητή να είναι σίγουρος σε αυτή τη φάση. Προφανώς ο διαιτητής θεώρησε ότι ο παίκτης μπροστά μου δεν επηρέαζε τη φάση. Όμως όταν είσαι στο τέρμα και έχεις παίκτη μπροστά σου, προφανώς και επηρεάζεται η φάση. Όταν πια είδα τη μπάλα ήταν αργά και δεν πρόλαβα να πέσω. Όποιος έχει την παραμικρή ιδέα από ποδόσφαιρο ξέρει ότι δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι περισσότερο».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.907 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.