ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ασημένιο μετάλλιο η Βόκολου

Το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες Τοξοβολίας, στους οποίους και πήρε συμμετοχή ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Ασημένιο μετάλλιο η Βόκολου

Η αρχή έγινε από το Ο.Α.Κ.Α. στον αγώνα Τοξοβολίας Ανοιχτού Χώρου, Α΄ Αγωνιστικής κατηγορίας Ολυμπιακού και Σύνθετου τόξου, που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, με την αθλήτρια του «τριφυλλιού», Ελευθερία Βόκολου να κατακτάει το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Συνθέτου Τόξου Γυναικών με σκορ 650 (322+328).

Αντίστοιχα, στο Ολυμπιακό τόξο Ανδρών, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος κατέλαβε την 10 θέση με ατομικό ρεκόρ 579 (298+281), ενώ ο Αποστόλης Αθανασίου την 24η θέση με 422 (213+209).

Στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, οι τοξότες του Παναθηναϊκού Α.Ο. πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις στον αναπτυξιακό αγώνα τοξοβολίας πεδίου, 7ο TFG Κένταυρος, που διοργάνωσε η  Ακαδημία Πέλοπος Πατρών σε συνεργασία με την ΕΟΤ, τον Σ.Σ. Βόλου και τον Δήμο Ζαγοράς Πηλίου.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 1.240 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κυριάκος Κυριακόπουλος έχασε το μετάλλιο για ένα πόντο (234) και κατέλαβε την 4η θέση στο  Σύνθετο τόξο Ανδρών,  όπως και ο Σταύρος Μέντος στο Longbow Ανδρών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.