ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΣΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

«Στο μυαλό μας μόνο η νίκη»

Ο Σέρβος τεχνικός των «πρασίνων» αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Λοκομοτίβ Κουμπάν και τόνισε πως το πιο σημαντικό για την ομάδα, είναι η νίκη και μόνο αυτή.

«Στο μυαλό μας μόνο η νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η νίκη είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Σκεφτόμαστε μόνο να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στη Λοκομοτίβ. Μας έχει κερδίσει τρεις φορές φέτος, παίζει πολύ καλό μπάσκετ, πλέον έχει και τον Τζάνινγκ, στην αρχή δεν είχε και τον Ράντολφ. Είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Έχει τον Ντιλέινι που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ στις θέσεις «1» και «2», αλλά και τον Ντρέιπερ ο οποίος μας είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα στο ματς του πρώτου γύρου. Ο στόχος μας θα είναι να αμυνθούμε καλά απέναντι σε όλους τους παίκτες της Λοκομοτίβ».

Σχετικά με τις τρεις ήττες που έχει ο Παναθηναϊκός από τη «Λόκο» φέτος: «Το μεγαλύτερο κίνητρο θα είναι ακριβώς αυτές οι τρεις ήττες. Παρά τις τρεις ήττες θέλω να πω ότι σε κάποια μέρη του παιχνιδιών παίξαμε καλά, ενώ σε κάποια άλλα όχι. Αυτό θα πρέπει να βελτιώσουμε. Πλέον έχουμε περισσότερο βάθος με αυτές τις προσθήκες και μας βοηθάνε να μοιράζουμε την ενέργειά μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουν έρθει κάποια διαφορετικά πόδια που έχουν προσθέσει μεγαλύτερη αθλητικότητα κι αυτό το ξέραμε από την αρχή. Ίσως αργήσαμε κάπως να τις κάνουμε. Ο Γουίλιαμς είχε κάποιο δύο εβδομάδες τώρα πρόβλημα και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να μας βοηθήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.