Ερασιτέχνης

«Σημασία έχει ότι φτάσαμε στον τελικό»

Στην πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στάθηκε η Τούλα Καλέντζου, η οποία αναφέρθηκε και στην 11η φορά στην καριέρα της που θα έχει παρουσία στο θεσμό.

Η αρχηγός της ομάδας του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στην αναμέτρηση και τις δυσκολίες που συνάντησε αυτή και οι συμπαίκτριές της, ενώ τόνισε πως το μόνο που έχουν να σκεφτούν τώρα, είναι πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η αρχηγός του «τριφυλλιού»:

«Τελικός επιτέλους για τον Παναθηναϊκό. Δεν έχει σημασία το πώς. Το παιχνίδι εν ήταν πολύ καλό, δεν μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό. Η διαφορά των ομάδων φάνηκε στα πρώτα πέντε λεπτά. Μετά κάναμε κάποια φάουλ, κάναμε αλλαγές και δεν βρίσκαμε ρυθμό. Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό, ύστερα από ένα χρόνο αποχής από το Final Four. Αυτό κρατάμε.

Για τον τελικό και τι πρέπει να κάνουν: «Πρέπει να σκεφτόμαστε τον τελικό. Εμείς θα ξεκουραστούμε, η πολλή δουλειά τώρα είναι για τους προπονητές. Στον τελικό θέλω τον καλύτερο, όποιος είναι καλός και κερδίσει στον άλλον ημιτελικό».

Για την 11η συμμετοχή στην καριέρα της σε τελικό Κυπέλλου: «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, υπέροχα. Είναι πάντα σαν την πρώτη φορά. Θέλω να παίζω σε όλους τους τελικούς, να κερδίζει η ομάδα μου και να χαίρομαι και εγώ».

Exit mobile version