ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Στο μυαλό μας είναι η κατάκτηση του τροπαίου»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (20/3, 15:00) τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο τελικό του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών, με τις Λολίτα Λύμουρα και Κέινι Αλμπάνεζ, να τονίζουν πως μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

«Στο μυαλό μας είναι η κατάκτηση του τροπαίου»

Οι δύο παίκτριες του «τριφυλλιού», αναφέρθηκαν στη σημασία του αυριανού τελικού και δήλωσαν ανυπόμονες για το μεγάλο ματς. Παράλληλα, ξεκαθάρισαν πως το μόνο που σκέφτονται όλοι στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι η νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

«Είναι ο πρώτος τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και είναι κάτι το ξεχωριστό.  Είμαι πολύ χαρούμενη που ο Παναθηναϊκός επιστρέφει σε τελικό κυπέλλου μετά από καιρό, αλλά για εμάς αυτό δεν είναι αρκετό. Ο αυριανός αγώνας δεν έχει καμιά σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος ή τον ημιτελικό. Για εμάς υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Και για να το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες 100% και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης και να βρεθούμε σε καλή αγωνιστικά ημέρα», δήλωσε αρχικά η Λύμουρα.

Από την πλευρά της, η Κεάνι Αλμπάνεζ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ στον πρώτο μου τελικό. Ανυπομονώ να γίνει ο αγώνας και να έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε μια οικογένεια, χαίρομαι για τις συμπαίκτριές μου και την ομάδα και ελπίζω να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Κυπέλλου».

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 334 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.