ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Μένει Ελλάδα ο Μπεργκ!

Η σύζυγός του, Ζοζεφίν, αποκάλυψε ότι περιμένουν το τρίτο τους παιδί και σκοπεύουν να γεννηθεί «στην αγαπημένη μας Ελλάδα»!

Μένει Ελλάδα ο Μπεργκ!

Η αποκάλυψη από τη Σουηδέζα έγινε μέσω του προσωπικού της blog και ουσιαστικά έβγαλε είδηση καθώς εξέφρασε την επιθυμία της οικογένειας να συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, γεγονός που χαροποιεί τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος είναι «κολλημένος» με τον Μπεργκ!

Έναν Μπεργκ, που το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένος. Εξι γκολ τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, εκπληκτική χημεία με τον Σεμπάστιαν Λέτο, η παρουσία του οποίου, εκτός των άλλων, «ξεκλείδωσε» και τον Σουηδό, που αποδίδει καλύτερα όταν έχει δίπλα του έναν ακόμη επιθετικό, πόσο μάλλον όταν έχει την κλάση του Αργεντινού.

Να σημειωθεί πως με τα δυο γκολ που σημείωσε το Σάββατο ο Μπεργκ, έφτασε τα 57 συνολικά με την πράσινη φανέλα έφτασε στη 10η θέση των σκόρερ. Ο Σουηδός πέρασε μπροστά από τους Κώστα Αντωνίου και Τζιμπρίλ Σισέ που έχουν 55, καθώς επίσης και τον Όσκαρ Άλβαρες που έχει 56.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.