ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Καυτός» Φελντέιν

Έξι τρίποντα σημείωσε στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Κόροιβο ο Τζέιμς Φελντέιν, βάζοντας το όνομα του στη μικρή λίστα των παικτών που έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο στη φετινή Α1.

«Καυτός» Φελντέιν

Ο Δομινικανός άσος, ήταν «ζεστός» εχθές και με έξι τρίποντα βοήθησε τον Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Αμαλιάδας.

Ο Φελντέιν, έβαλε το όνομα του στη λίστα των παικτών που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς και ο Τσάπιν από πλευράς Κόροιβου έκανε το ίδιο εχθές.

Παράλληλα, ο άσος των «πρασίνων» με τους 25 πόντους που σημείωσε στο χθεσινό παιχνίδι, ισοφάρισε το ατομικό ρεκόρ πόντων του, καθώς 25 είχε σημειώσει και στην αναμέτρηση του 1ου γύρου με αντίπαλο τον Κόροιβο, ενώ έφτασε συνολικά τους 300 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.