ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάντα ένα τρίποντο μίνιμουμ

Μ’ εξαίρεση το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Λαύριο δεν υπάρχει αγώνας φέτος που ο Φελντέιν να μην έχει ευστοχήσει σε μια τουλάχιστον προσπάθεια από τα 6.75.

Πάντα ένα τρίποντο μίνιμουμ

Εκτός από την ισοφάριση του ατομικού ρεκόρ σε συγκομιδή πόντων στην Α1 (25 είχε πάλι εναντίον του Κόροιβου στον πρώτο γύρο) ο Τζέιμς Φελντέιν «έσκισε» και στα τρίποντα χθες, σημειώνοντας έξι σε οκτώ προσπάθειες έξω από τα 6.75. Προηγουμένως η κορυφαία του επίδοση ήταν τα πέντε που είχε βάλει στην Κηφισιά, τελειώνοντας τον αγώνα με 21 πόντους.

Ο Δομινικανός που προσπαθεί να συνηθίσει τη συνεργασία μ’ ένα εξίσου δυνατό εκτελεστή σαν τον Ουίλιαμς (που να ήταν σε καλή κατάσταση κι ο Νίκος Παππάς) εξακολουθεί να έχει τοπ αριθμούς στην λίγκα μας, ενώ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει μ.ο 15.3 πόντους με 52% στα τρίποντα.

Μ’ εξαίρεση το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Λαύριο (0/1 σουτ σε 17 λεπτά συμμετοχής) δεν υπάρχει αγώνας φέτος που ο ταχύτατος γκαρντ να μην έχει ευστοχήσει σε μια τουλάχιστον προσπάθεια από τα 6.75.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.