ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τσο και Λο

Δύο κολλητοί να συναντηθούν σε μια αίθουσα για να παίξουν σκάκι, νόμος, άμα ο ένας φορέσει πράσινη φανέλα κι ο άλλος κόκκινη…απέξω θα μαζευτούν εκατό για να πλακωθούν.

Τσο και Λο

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι ντέρμπι, έλεγε ο μακαρίτης Χρήστος Ράπτης, «ακόμη και στο κατούρημα». Βιωματικά, ο δάσκαλος είχε δίκιο.

Ο Ράπτης δεν ζει την τρέχουσα Ελλάδα για να έβλεπε ότι πλέον δεν είναι ντέρμπι παντού, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Θα έλεγε, είναι βέβαιον, άλλα εάν έβλεπε ότι σήμερα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι μια απλή αφορμή για να συναντιούνται «τα παιδιά», να αυτοεπιβεβαιώνονται, να δημιουργούν καινούργιες ιστορίες για τις μελλοντικές διηγήσεις και τα μελλοντικά πανό και τα μελλοντικά τραγούδια τους, παντελώς αδιάφοροι για (και άσχετοι με) τα event και τις πόλεις που μολύνουν.

Διαβάστε το εξαιρετικό άρθρο του Αλέξη Σπυρόπουλου στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.