Ποδόσφαιρο

Τι επιθετικός θα αναζητηθεί;

Αν ο ΠΑΟ κινηθεί για αντι-Πέτριτς τι αγωνιστικά στοιχεία θα θέλει από τον καινούργιο φορ ο «Στράμα»;

Ο Μλάντεν Πέτριτς δήλωσε πρόσφατα ότι ο προπονητής του θέλει να συνεχίσει την καριέρα του άλλο ένα χρόνο, πλην όμως στο ρεπορτάζ φαίνεται η πρόθεση της διοίκησης να μην τον ανανεώσει.

Ο ΠΑΟ σίγουρα θα πάει για κυνηγό το καλοκαίρι, περιμένοντας να δει και τα θα συμβεί με την περίπτωση Μπεργκ (ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι η ΠΑΕ θ’ αρνηθεί σούπερ προτάσεις για τον Μάρκους αν ο τελευταίος «βγάλει μάτια» με την Σουηδία στο τουρνουά της Γαλλίας).

Με δεδομένο πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ο Κλωναρίδης δεν μπορεί να παίξει κορυφή (αδυνατεί να παίξει με πλάτη) κι ο Λέτο -μετά τον τραυματισμό του-είναι προτιμότερο να παίζει μπροστά με παρτενέρ ο Στραματσόνι καλείται ν’ αποφασίσει τι τύπο ποδοσφαιριστή θα αποκτήσει. Πλην του Μπεργκ και του Πέτριτς ο επόμενος καθαρόαιμος στράικερ που διαθέτει είναι ο Γιούρι Μαμούτε.

Με τον Βραζιλιάνο μπροστά κερδίζεις σε όγκο, δύναμη αλλά η ανάπτυξή σου ρέπει προς τη νωχελικότητα αφού ο βαρύς Βραζιλιάνος δεν μπορεί να προσφέρει κουβαλώντας μπάλα ή βγαίνοντας εκτός περιοχής. Ο Μπεργκ δύναται να παίξει με πλάτη αλλά και να βγει γρήγορα στην κόντρα ενώ η τέλεια τεχνική του μπορεί να τον μετατρέψει σε «φάρο» για τους συμπαίκτες του, οι τελευταίοι μπορούν ν’ ακουμπούν τη μπάλα πάνω του κι αυτός ή να την προστατεύει ή να τη «σπάει» δημιουργώντας αυτοματισμούς και βελτιώνοντας την ανάπτυξη.

Exit mobile version