ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων ο Στραματσόνι»

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, πολλές ομάδες από την γειτονική χώρα θέλουν να κάνουν δικό τους τον Αντρέα Στραματσόνι.

«Στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων ο Στραματσόνι»

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της «Corriere dello Sport», που επιμένει ότι ο Στραματσόνι θα είναι ο διάδοχος του Έντι Ρέια στην τεχνική ηγεσία της Αταλάντα. Ωστόσο αυτό που αναφέρει στο ρεπορτάζ της η έγκυρη ιταλική εφημερίδα είναι ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει γενικά… πέραση στην πατρίδα του και δεν αποκλείεται να δεχθεί κρούση και από άλλους συλλόγους.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Ιταλού ώστε να μπορέσει να αποχωρήσει σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ ή της Serie A.

«Ο Στραματσόνι είναι ακόμα περιζήτητος στην Ιταλία. Αρέσει σε πολλούς συλλόγους και ιδιαίτερα στην Αταλάντα του Περκάσι. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου Γκαμπριέλε Ζαμάνια, έχει έρθει σε επαφή μαζί του για να βολιδοσκοπήσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία. Η Αταλάντα δεν κάνει καλή σεζόν και στις τελευταίες 15 αγωνιστικές έχει μαζέψει μόλις 9 πόντους. Την Κυριακή κατάφερε επιτέλους να νικήσει κόντρα στη Μπολόνια του Ντοναντόνι και έφτασε τους 33 βαθμούς, αλλά πρέπει να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή. Ο τεχνικόςΈντι Ρέια κρατά το τιμόνι της ελπίδας του κόσμου να σωθεί η ομάδα. Την επόμενη σεζόν όμως, θα υπάρξει αλλαγή στον πάγκο και ο πρώην προπονητής της Ίντερ έχει προφίλ που αρέσει στον Περκάσι, ενώ έχει και προϊστορία με χρώματα νερατζούρι» αναφέρει το δημοσίευμα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.