ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ως υπεύθυνος ακαδημιών ο Τσουκαλάς!

Δεν κάνουμε πλάκα. Το σωματείο του ΟΣΦΠ δήλωσε τον γνωστό ερυθρόλευκο διασκεδαστή ως υπεύθυνο ακαδημιών για να δει τον ημιτελικό Κυπέελλου με τον ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, χθες!

Ως υπεύθυνος ακαδημιών ο Τσουκαλάς!

Αλλωστε, είναι γνωστό ότι απαγορεύονταν η χορήγηση των εισιτηρίων σε οπαδούς, κάτι που είχε συμφωνηθεί εξαρχής. Τα… τζιμάνια του Ολυμπιακού, όμως, έβαλαν το μυαλό τους να δουλέψει και τη βρήκαν την άκρη.

Να, η δήλωση καταγγελία του προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, Αντώνη Τσαλόπουλου: . Είμαι απογοητευμένος από τον εμπαιγμό του κ. Μαυρομάτη. Θαύμασα τις ακαδημίες του κ. Ολυμπιακού. Ο κ. Μαυρομάτης με κορόιδεψε. Ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς, μπήκε στο γήπεδο δηλωμένος ως εκπρόσωπος των ακαδημιών στους «ερυθρόλευκους». Η ΕΟΠΕ δεν κράτησε καμία υπόσχεση. Παραμυθιάστηκα από τον κ. Μαυρομάτη. Δεν υπάρχει Αχιλλέας Μαυρομάτης για το βόλεϊ του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να το καταπιώ αυτό που έγινε. Εγώ μάλωσα με τον δικό μας κόσμο για να δώσω τον λόγο μου πως δεν θα έχουμε οργανωμένους και τελικά την πατήσαμε. Την ευθύνη την παίρνω εγώ γι’ αυτό που έγινε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.