ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Γιατί το σκέφτεται ο Βραζιλιάνος;

Περιμένουν την απάντηση Ζιλμπέρτο

Η πρόταση προς τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ώστε να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή έχει γίνει και πλέον στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση του Βραζιλιάνου.

Περιμένουν την απάντηση Ζιλμπέρτο

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» θεωρούν πως ο Ζιλμπέρτο είναι ο ιδανικός για το ρόλο του τεχνικού διευθυντή και αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιάννης Αλαφούζος του έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση.

Επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπήρξε μέσα στο σαββατοκύριακο, αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στην εβδομάδα, ώστε να ξεκαθαρίσει σιγά σιγά και η κατάσταση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ζιλμπέρτο δεν είναι αρνητικός στο να αναλάβει αυτό το ρόλο, αν δει κανείς και το ποστάρισμα του στο facebook, με το μόνο εμπόδιο αυτή τη στιγμή να είναι οι υποχρεώσεις του παλαίμαχου άσου στη χώρα του, που δεν είναι σίγουρο πως θα του επιτρέψουν να αφοσιωθεί 100% στα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.