ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σεμπάστιαν Λέτο: Δεν ξέρεις τι πέρασα αυτούς τους 51 μήνες! (pics, vids)

Πέρασαν πάνω από 4 χρόνια για να ξανασκοράρει με τον Παναθηναϊκό. Όσα έζησε ο αυτούς τους 51 μήνες, γεμίζουν εγκυκλοπαίδεια. Τι έχει να μας πει ο Λέτο για τη ζωή του;

Σεμπάστιαν Λέτο: Δεν ξέρεις τι πέρασα αυτούς τους 51 μήνες! (pics, vids)

«El tiempo es un tigre que me destroza, pero yo soy el tigre». Θα μπορούσαν να είναι σελίδες από το ημερολόγιο του Σεμπάστιαν Λέτο. Γι΄ αυτό και το κείμενο γράφεται σε πρώτο πρόσωπο…

Και ο χρόνος κυλά και περνά και αφήνει τα σημάδια του ανεξίτηλα. Μέτρησα αυτούς τους 51 μήνες σημάδια πολλά: στην ψυχή, στο σώμα μου, στο πρόσωπό μου. Μα δεν το έβαλα κάτω. Όχι για να απαντήσω σε αυτούς που με είπαν τελειωμένο. Για να σώσω εμένα.

Δεν ξέρω αν το 2013 που έφυγα από τον Παναθηναϊκό ονειρευόμουν την ημέρα της επιστροφής. Αν ονειρευόμουν το γεμάτο γήπεδο, τις ιαχές του κόσμου, το γκολ την αποθέωση.  Θυμόμουν πάντα με νοσταλγία το νταμπλ, το γκολ με το αριστερό πόδι να καρφώνεται στα δίχτυα του Σηφάκη στον τελικό του Κυπέλλου με τον Άρη, θυμάμαι να λατρεύομαι ως μοναδικός θεός της ομάδας, όταν έφυγε ο Σισέ. Και θυμόμουν εκείνη τη χειμωνιάτικη ημέρα στο ΟΑΚΑ, το 2012 ήταν, που σκόραρα για τελευταία φορά φορώντας την πράσινη φανέλα.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμάμαι και το γόνατό μου να πονά. Στην αρχή λίγο, καθώς περνούσε ο χρόνος όλο και πιο πολύ. Έκανα ό,τι μπορούσα για να καθοδηγήσω την ομάδα. Μέχρι που δεν άντεξα. Μια σεζόν ολόκληρη εκτός. Να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Σκεφτόμουν ότι η αποθεραπεία μου δεν πήγαινε όπως ήθελα, η ομάδα ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Κι έτσι έφυγα.

Διαβάστε όλο το αφιέρωμα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.