ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτούς «τσεκάρει» ο Παναθηναϊκός

Οι περιπτώσεις Ελλήνων που έχουν ξεχωρίσει

Αρκετές περιπτώσεις Ελλήνων παικτών εξετάζουν στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε και σε δηλώσεις του ο Αντρέα Στραματσόνι.

Οι περιπτώσεις Ελλήνων που έχουν ξεχωρίσει

Αρκετοί είναι οι Έλληνες παίκτες που έχουν τη διαφορά στις ομάδες τους στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «πράσινους» να εξετάζουν περιπτώσεις όπως του Τάσου Μπακασέτα και του Απόστολου Βέλλιου.

Όπως αναφέρει η «Πράσινη», από τον Παναθηναϊκό ενδιαφέρονται για παίκτες που θα έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης και σε αυτή τη λίστα, ξεχωρίζουν τα ονόματα του μέσου του Πανιωνίου και του επιθετικού του Ηρακλή, χωρίς να είναι τα μόνα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στο μεταγραφικό στόχαστρο των «πρασίνων» είναι ο 23χρονος δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκος Καρανίκας, ο 28χρονος αριστερός μπακ του Πανιωνίου, Βαγγέλης Οικονόμου, αλλά και ο 26χρονος δεξιός μπακ, Θανάσης Παπαγεωργίου, που μένει ελεύθερος από τον Πανθρακικό.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μία καλή, αλλά δύσκολη περίπτωση είναι και εκείνη του Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος ανήκει στην Άουγκσμπουργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.