ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπουρούσης: «Να μπούμε δυνατά και με ενέργεια»

Στον τρόπο που πρέπει να μπει αυτός και η ομάδα του, αναφέρθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό (13/04, 21:45).

Μπουρούσης: «Να μπούμε δυνατά και με ενέργεια»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας σέντερ στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Όλοι είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα πλέι οφ. Η ομάδα, η διοίκηση, οι φίλαθλοι και η πόλη. Τα πιο σημαντικά πράγματα είναι πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και μετά να σκεφτούμε μόνο το πρώτο ματς. Μόνο αυτό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Πρέπει να πάμε με την ψυχή μας σε κάθε ριμπάουντ, πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα και να πηδάμε περισσότερο. Πρέπει να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ και να παίξουμε σοβαρή άμυνα. Και ακόμα περισσότερο, θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας σε όλη τη διάρκεια των 40 λεπτών».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.