ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 12-6

Επιβλητική νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 12-6 τον ΠΑΟΚ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών.

Το ντέρμπι σε περίπατο μετέτρεψαν οι «πράσινοι» απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην 1η αγωνιστική των πλέι-οφ της Α1 πόλο ανδρών.  Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι οι γηπεδούχοι ήταν σε καλή μέρα, όμως τα πάντα «καθάρισαν» με το επί μέρους σκορ του 2ου οκταλέπτου (5-1).

Τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 12-6 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι-οφ της Α1 ανδρών στο πόλο.

Το ματς

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 1-0 στην αρχή του αγώνα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ όμως αντέδρασαν και ισοφάρισαν. Ο Παναθηναϊκός αφού έχασε πέναλτι προηγήθηκε με 2-1 στη συνέχεια και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι του αγώνα.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο το «τριφύλλι» ήταν ισοπεδωτικό. Πέτυχε 5 γκολ και δέχτηκε μόλις ένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να προηγείται με 7-2 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο οκτάλεπτο τα πράγματα δεν άλλαξαν και οι «πράσινοι» κατάφεραν να διατηρήσουν το +7 με το σκορ να φτάνει στο 11-4.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με το «τριφύλλι» να φτάνει σε μία εύκολη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ, με 12-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 5-1, 4-2, 1-2.

Παναθηναϊκός (Τεό Λοράντος): Πρίμορατς 3, Δερμιτζάκης 3, Γαβαλάς 1, Βιτέλας 1, Καπετανάκης 1, Τοράκης 1, Κόνγουεϊ 1, Καλογεράκος 1.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κουτσιαλής 3, Σολανάκης 1, Θωμάκος 1, Παπαποστόλου 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version