ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Χαμένοι και οι δύο

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν oι Έφηβοι του Παναθηναϊκού με εκείνους του Ατρόμητου, μένοντας πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης στo Final-4 του Πρωταθλήματος.

Χαμένοι και οι δύο

«Λευκή» ισοπαλία ανάμεσα στους Έφηβους του Παναθηναϊκού και τους αντίστοιχους του Ατρόμητου στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του τρίτου γύρου στον Α’ όμιλο του Πρωταθλήματος Υποδομών της K17.

phoca_thumb_l_pao_atromitos_u17

Οι «πράσινοι» ήθελαν μόνο τη νίκη, προκειμένου να πλησιάσουν τους φιλοξενούμενους στους δυο βαθμούς, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της διοργάνωσης, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Πλέον χρειάζονται δυο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια τους και παράλληλα να μην κερδίσει ο Ατρόμητος τα δικό του…

Στα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας και κάποιες ευκαιρίες με τους Ξεπαπαδάκη και Δημήτρουλα, με το άγχος για το αποτέλεσμα να παίζει το ρόλο του.

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» συνέχισε να πιέζει τους Περιστεριώτες, μάλιστα άλλαξε και σύστημα προκειμένου να βγάλει πιο πολλούς παίκτες στην επίθεση και να έρθει το… πολυπόθητο γκολ. Ωστόσο, αυτό δεν ήρθε, ενώ με τα κενά που έμεναν στα μετόπισθεν, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σκοράρει εκείνος στο τελευταίο δεκάλεπτο, σε δυο περιπτώσεις με τον Τριμμάτη.

phoca_thumb_l_pao_atromitos_u17_2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογεώργος, Μαργαρώνης, Ντόκο, Μανιδάκης,  Ζερβόπουλος, Σπίνος, Αποστολάκης, Σκεντεράι, Αμπίλας, Ξεπαπαδάκης, Δημήτρουλας. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Σέχου, Βαρέσης, Γιαούπι και Λώλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Κίναλης Αποστόλου, Μαρκουλάκης, Ιγκμπινόμπα, Λώλος  Χατζοβασιλάκης, Μοιρασγέντης, Ιμέρι, Τριμμάτης, Ζαραφέτας, Κακοσίμος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κιτσόπουλος, Δόσης, Ψαράκης και Κούκρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ