ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Ανοικτό του Ζιλμπέρτο

Ξεκαθαρίζει σύντομα το θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα με τις πιθανότητες να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή ο Βραζιλιάνος να είναι μοιρασμένες.

Ανοικτό του Ζιλμπέρτο

Όπως έχουμε γράψει ξανά, το θέμα δεν είναι εύκολο και ο Ζιλμπέρτο καθυστερεί να απαντήσει, έχοντας στο μυαλό του το τι θα κάνει με την οικογένειά του. Ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» απέκτησε πρόσφατα το δίπλωμα του τεχνικού διευθυντή και τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία περί… αναζωπύρωσης του θέματος με τον Παναθηναϊκό.

Από το «τριφύλλι», πάντως, περιμένουν, ενώ από την πλευρά του Βραζιλιάνου δεν διαρρέεται το παραμικρό. Οι δυο πλευρές είναι σε ανοικτή γραμμή, μα πρέπει να τονιστεί ότι κανένα ραντεβού δεν έχει φιξαριστεί, όπως γράφτηκε. Το τι θα συμβεί θα το μάθουμε σύντομα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.