ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ

Αφιέρωμα της EQUIPE στον Μάρκους Μπεργκ! (pic)

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από την κορυφαία γαλλική εφημερίδα τα όσα έκανε χθες ο Μάρκους Μπεργκ!

Αφιέρωμα της EQUIPE στον Μάρκους Μπεργκ! (pic)

Η EQUIPE  ετοίμασε και δημοσίευσε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τον Σουηδό και τα πέντε γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.  «Το πενταρέ», είναι ο τίτλος του κειμένου, το οποίο αναλυτικά γράφει τα εξής:

«Μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο, ο 29χρονος Σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπεργκ είχε σημειώσει 10 γκολ αυτή τη σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στον οποίο παίζει από το 2013.  Αλλά χθες εκμεταλλεύτηκε τη φιλοξενία του –προτελευταίου στη βαθμολογία- Πανθρακικού προκειμένου να πετύχει πέντε γκολ και έτσι, να αυξήσει κατά 50% τη φετινή του παραγωγικότητα σε ένα και μόνο ματς (6-1).

Μπορεί η ομάδα του (3η)  να τερμάτισε τριάντα βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά ο Μπεργκ, φτάνοντας τα 15 γκολ, ανέβηκε στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.215 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
13059752_10154106880184089_526131122_n (1)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.