ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλω να είμαι έτοιμος όταν θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο»

Για την απόφασή του να κάτσει στα θρανία για να παρακολουθήσει μαθήματα αθλητικού management, ώστε να είναι έτοιμος όταν επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Θέλω να είμαι έτοιμος όταν θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο»

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος χαφ, είναι ο διακαής πόθος του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και στο «πράσινο» στρατόπεδο παραμένουν αισιόδοξοι πως η υπόθεση θα κλείσει θετικά.

Ωστόσο ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «inside futbol», δεν αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά στην πρόθεσή του να επιστρέψει στο άθλημα που με τόσο κόπο υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια και επεσήμανε πως παρακολουθεί μαθήματα αθλητικού management, ώστε όταν επιστρέψει στο ποδόσφαιρο να είναι σε ετοιμότητα για τις νέες προκλήσεις που θα προκύψουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αποφάσισα να αποσυρθώ την προηγούμενη σεζόν. Περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και ψάχνω επαγγελματικές ευκαιρίες. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο και ψάχνω έναν τρόπο να εμπλακώ. Κάνω μαθήματα general management για να προετοιμαστώ. Θέλω να είμαι προετοιμασμένος αν μία ημέρα αποφασίσω να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο ως αθλητικός διευθυντής ή σε άλλο ρόλο».

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Άρσεναλ: «Δεν έχω δεχθεί πρόσκληση από την Άρσεναλ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν κάποια στιγμή δεχθώ θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά, διότι είναι μία ομάδα που πραγματικά αγαπώ…».

Για τη «σελεσάο» και τη διαφθορά που υπάρχει: «Η Βραζιλία είναι μία μεγάλη χώρα και είναι πολύ δύσκολο να την οργανώσεις. Έχει πολλά προβλήματα και τα ίδια προβλήματα εμφανίζονται και στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει επίσης διαφθορά στη FIFA και αυτό είναι ντροπιαστικό. Για εμένα είναι ξεκάθαρη η λύση και τι ακριβώς πρέπει να συμβεί: αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν. Πρέπει να τιμωρηθούν για ό,τι έχουν κάνει στο ποδόσφαιρο. Αν τιμωρηθούν κάποιοι επίσημοι τότε θα φοβηθούν και οι άλλοι…» 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.