ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

«Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο»

Ο Πάολο Βιλιένα, υπεύθυνος επικοινωνίας του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αποκάλυψε πως ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος, βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στο «τριφύλλι».

«Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο»

Ο Βιλιένα, μιλώντας στο www.sportfm.gr και τον Διονύση Δεσύλλα, αποκάλυψε πως ο Ζιλμπέρτο, εδώ και δέκα μέρες βρίσκεται σε επαφή με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο με τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, να συνεχίζονται.

Οι πιθανότητες επιστροφής του Ζιλμπέρτο-από άλλο πόστο πια-είναι αρκετές, ωστόσο τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμα.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Τίποτε δεν είναι επίσημο, αλλά αναμφίβολα τα πράγματα πάνε καλά για τις δυο πλευρές. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι οι συζητήσεις μεταξύ του Ζιλμπέρτο και του Παναθηναϊκού είναι σε προχωρημένο στάδιο. Μπορώ να πω ότι έχουμε μπει στη φάση της συζήτησης των λεπτομερειών. Υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες. Κάποιες εκκρεμότητες και αυτή τη στιγμή ο Ζιλμπέρτο είναι κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού να κλείσει η συμφωνία», ήταν το σχόλιο του Πάολο Βιλιένα.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, το… σίριαλ έχει ακόμα επεισόδια, ωστόσο φαίνεται να βαδίζει σε… happy end και ο Ζιλμπέρτο θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.