ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Ζιλμπέρτο η επιστροφή!

Μια ανάσα από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον Γιάννη Αλαφούζο, να παίζει καθοριστικό ρόλο, στο να πει το «ναι» ο Βραζιλιάνος.

Ζιλμπέρτο η επιστροφή!

Όπως ενημερωθήκατε και νωρίτερα, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει τον επόμενο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, κρατούν… εδώ και καιρό, με τον παλαίμαχο άσο-αρχικά-να εκφράζει κάποιες αντιρρήσεις και αμφιβολίες, κυρίως λόγω των οικογενειακών του υποχρεώσεων.

Ωστόσο αυτό στην πορεία άλλαξε, χάρη στον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος των «πράσινων» συναντήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, με τον Βραζιλιάνο πριν από 15 ημέρες στο εξωτερικό και κατάφερε να τον πείσει να δεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ζιλμπέρτο πολύ σύντομα θα βρεθεί στην Αθήνα, όπου και θα επισημοποιηθεί το deal, ωστόσο πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να κρατάει κανείς… «πισινή», αλλά όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα χαλάσει η συμφωνία.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.