ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΟ «ΤΡΙΦΎΛΛΙ»

«Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο»

Ο εκπρόσωπος του Ζιλμπέρτο Σίλβα, Πάουλο Βιλιένα, αφού επιβεβαίωσε ότι Παναθηναϊκός και Ζιλμπέρτο είναι κοντά σε συμφωνία, τόνισε ότι ο πελάτης του είναι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στο «τριφύλλι».

«Έτοιμος για τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο»

Μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες μένουν να ρυθμιστούν, για να επιστρέψειο Ζιλμπέρτο Σλιβα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχή επαφή για να ολοκληρωθεί σύντομα η «μεταγραφή».

Ο Πάουλο Βιλιένα μίλησε σην εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ» και τόνισε:

«Υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες που δεν έχουν ρυθμιστεί, αλλά είναι δεδομένο πως πλέον εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Πράγματι υπήρχε μια συνάντηση του Ζιλμπέρτο με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκή χώρα» «Ο Ζιλμπέρτο μιλά διαρκώς με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και το να επιστρέψει είναι κάτι που τον ενθουσιάζει και το έχει αναφέρει αρκετές φορές. Μετά το τέλος της καριέρας του διαρκώς μελετούσε και έκανε μαθήματα για να προετοιμάσει τον εαυτό του για να δουλέψει σε ένα τέτοιο πόστο και για τις ευκαιρίες που μπορεί να έρθουν στην πορεία. Σε περίπτωση που υπογράψει με τον Παναθηναϊκό να είστε σίγουροι πως θα είναι απόλυτα έτοιμος. Έχει τεράστιο κίνητρο για μια τέτοια πρόκληση. Θα είναι το ίδιο αποτελεσματικός και ποιοτικός στη δουλειά του, όπως ήταν την εποχή που έπαιζε ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.