ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καλύτεροι του χρόνου»

Ο Τάσος Λάγος εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός του χρόνου θα είναι πολύ πιο ανταγωνιστικός.

«Καλύτεροι του χρόνου»

Αναλυτικά όσα είπε ο χαφ του Παναθηναϊκού στο «Goal»:

«Με τον καινούργιο προπονητή, όσο καιρό είναι εδώ, γίνονται πολλά πράγματα. Ο ίδιος μαθαίνει και βλέπει, κρίνει κάθε φορά τον κάθε ποδοσφαιριστή και πιστεύω πως ήδη σχεδιάζεται μια καινούρια ομάδα για του χρόνου, που θα μπορεί να διεκδικήσει τους στόχους της. Αισιοδοξώ πρώτα απ όλα γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα πρέπει να κοιτάμε την κορυφή. Αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα. Και για τα πλέι οφ και για του χρόνου».

Για τη κακή φετινή σεζόν: «Δυστυχώς, δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, από την αρχή. Η Καμπάλα μάς έριξε πάρα πολύ. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα φέτος. Δεν κρατήσαμε καθόλου σταθερή πορεία και αυτό ήταν η αιτία της κακής πορείας που κάναμε».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο φινάλε του πρωταθλήματος:«Στα τέσσερα τελευταία ματς πήγαμε καλά, έχουμε δείξει ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε έτσι κι ακόμα πιο σοβαρά για τα πλέι οφ. Προφανώς και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.