ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Γι’ αυτό θέλει Ζιλμπέρτο

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παναθηναϊκός επιθυμούν διακαώς την ένταξη του Ζιλμπέρτο Σίλβα στο «τριφύλλι» για πολλούς και διάγορους λόγους. Την άλλη εβδομάδα και τα τυπικά για να γίνει ο Βραζιλιάνος ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων».

Γι' αυτό θέλει Ζιλμπέρτο

Οι «πράσινοι» είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την υπόθεση του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Την άλλη εβδομάδα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις με τα τυπικά να μένουν για γίνει ο Βραζιλιάνος ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει στον πρόσωπο του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έναν άνθρωπο που έχει  όλα τα χαρακτηριστικά που έψαχνε. Ο Ζιλμπέρτο είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστή με μεγάλες παραστάσεις από το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που γνωρίζει πολύ καλά το «τριφύλλι» και θα κάνει άμεσα… γκελ στους οπαδούς, ενώ παράλληλα θα έχει τον αμέριστο σεβασμό των παικτών της ομάδας.

Επιπλέον, ο Βραζιλιάνος θα κλείσει συμβόλαιο για 2 χρόνια με τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να πιστεύει ότι ο «αέρας» νικητή που θα φέρει θα βοηθήσει το «τριφύλλι», ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν. Ταυτόχρονα, θα είναι σε συνεχή επαφή τόσο με τον Αντρέα Στραματσόνι όσο και με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.