ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΙ' ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ

Εβδομάδα… Ζιλμπέρτο

Από αύριο μπαίνει στην τελική ευθεία το θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό, με τον Βραζιλιάνο να δίνει την απάντησή του στον Γιάννη Αλαφούζο και να αναλαμβάνει, εκτός απροόπτου, τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Εβδομάδα… Ζιλμπέρτο

Οι δυο πλευρές, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον πρώην άσο του «τριφυλλιού» να είναι ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική στη ζωή του και τη νέα καριέρα γι αυτόν. Απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν με το οικονομικό, αλλά δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την επιστροφή του Βραζιλιάνου.

Μέσα στην εβδομάδα το θέμα θα έχει τελειώσει, ο Ζιλμπέρτο θα πει οριστικά το «ναι» στον Παναθηναϊκό και θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να γίνει το νέο… boss σε ό, τι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό, και όχι μόνο, των «πράσινων».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.