ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ερχεται ο Ζιλμπέρτο, αρχίζει ο σχεδιασμός

Μέσα στην εβδομάδα κλείνει οριστικά το θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, με τον Βραζιλιάνο να αναλαμβάνει, εκτός απροόπτου, τη θέση του τεχνικού διευθυντή και να ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου.

Ερχεται ο Ζιλμπέρτο, αρχίζει ο σχεδιασμός

Από σήμερα μπαίνουμε στην… εβδομάδα του Ζιλμπέρτο. Μετά το πρώτο «ναι» του πρώην άσου του «τριφυλλιού» στον Γιάννη Αλαφούζο, στη συνάντηση που είχαν προ ημερών στη Βραζιλία, εκκρεμεί η τελική απάντηση, αφού διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν, κυρίως, το οικονομικό κομμάτι. Αυτά θα γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες και ο Ζιλμπέρτο θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, προκειμένου να έρθει εδώ, να εγκατασταθεί και να… σηκώσει μανίκια! Ο Ζιλμπέρτο, σε συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι, θα βάλουν τις βάσεις για τον Παναθηναϊκό του «αύριο». Έναν Παναθηναϊκό που καλείται να ξεπεράσει το σοκ της χρονιάς που πέρασε και να επιστρέψει ξανά τόσο στα ευρωπαϊκά σαλόνια, όσο και στη διεκδίκηση των εγχώριων τίτλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.