ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Τα συγχαρητήρια του προπονητή του panatha usa στη Λέστερ! (pic)

Τα συγχαρητήριά του στη Λέστερ και τον Κλαούντιο Ρανιέρι «έστειλε» ο προπονητής του panatha usa, Ντιν Μωραίτης.

Τα συγχαρητήρια του προπονητή του panatha usa στη Λέστερ! (pic)

Ο Ελληνας ομογενής της Νέας Υόρκης και κόουτς της ποδοσφαιρικής ομάδας του panatha usa έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το παρακάτω μήνυμα:

«Ως wolverhampton wonderers φαν, είμαι χαρούμενος για τη Λέστερ. Ως Έλληνας φίλαθλος, είμαι χαρούμενος για τον Ρανιέρι. Ως ποδοσφαιρόφιλος, είμαι χαρούμενος για το “σπορ”. Συγχαρητήρια για τον πρώτο τίτλο της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ».

lll

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ