Μπάσκετ

Μόνο η Κηφισιά…

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς -εκνευρισμένος ή μη -τα...στάζει, μόνο οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου τον κράτησαν μακριά από τους μέσους όρους του.

Από τα 11 παιχνίδια που έχει δώσει στην Α1 ο Έλιοτ Ουίλιαμς μόνο οι παίκτες της Κηφισιάς μπορεί να περηφανεύονται ότι τον κράτησαν κάτω από τους μέσους όρους του (μόλις 6 πόντοι με 1/6 σουτ σε 17 λεπτά).

Ο Αμερικανός ,μαζί με τον Ραντούλιτσα, είναι οι πιο αξιόπιστοι σκόρερ του τριφυλλιού και τα χθεσινά «σκηνικά» στη Θεσσαλονίκη ήταν η καλύτερη πρόγευση του τι πρόκειται να συναντήσει ο Αμερικανός σε λίγες μέρες στο Φάληρο. Ο 26χρονος σαφώς επηρέαστηκε απ’ το περιστατικό στην προθέρμανση, οι Αρειανοί τον έβαλαν στο μάτι και τον σφύριζαν μανιασμένα όποτε έπαιρνε μπάλα, ίσως ο αθλητής να το πήρε εγωϊστικά και σούταρε από παντού για να μπει στο ρουθούνι της εξέδρας με αποτέλεσμα να χάσει πολλά σουτ (3/10) κι η διαφορά στο τέλος να «ανοίξει».

Πάντως είναι εμφανές πως μόνο με καλές εμφανίσεις στα ντέρμπι ο Ελιοτ μπορεί να πάρει τα (πολλά) χρήματα που ζητά ενόψει της επόμενης σεζόν.

Exit mobile version