ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρης-Παναθηναϊκός (19:00, Panathinaikos24.gr, Novasports 3)

Νέα παράταση… ή πρόκριση από σήμερα

Ο Παναθηναϊκός, φιλοξενείται από τον Άρη στο «Nick Galis Hall», στον τέταρτο ημιτελικό της σειράς. Οι «πράσινοι» ψάχνουν την πρόκριση που θα φέρει την ηρεμία στην ομάδα, μετά την ήττα της Δευτέρας και τα νυχτοπερπατήματα των Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκίζ Χέινς.

Νέα παράταση... ή πρόκριση από σήμερα

Η ήττα της Δευτέρας έφερε προβληματισμό στο «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού», ενώ η νυχτερινή έξοδος των Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς ήρθε να φέρει νέους «πονοκεφάλους» στον Αργύρη Πεδουλάκη.

Σήμερα, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών, ο Παναθηναϊκός με τον Νικ Καλάθη να επιστρέφει στη δωδεκάδα, θα ψάξει τη νίκη, που θα του δώσει την πρόκριση στους τελικούς, στο αφιλόξενο όπως αποδείχτηκε «Αλεξάνδρειο».

Οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς μετά την αποκάλυψη για τη νυχτερινή τους έξοδο, δεν προπονήθηκαν εχθές και η συμμετοχή τους στο αποψινό παιχνίδι, μόνο σίγουρη δεν είναι.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την άλλη μεριά, ο Άρης αντιμετωπίζει προβλήματα, με τους Σίμτσακ και Τσούπκοβιτς, να μην παίρνουν μέρος στη χθεσινή προπόνηση λόγω ενοχλήσεων, αλλά να βρίσκονται κανονικά στη δωδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.