ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο αρχιτέκτονας της νέας Λεωφόρου την αποκαλύπτεται

Ο αρχιτέκτονας των σχεδίων της νέας Λεωφόρου, Ανδρέας Κούρκουλας, αποκαλύπτει την κύρια ιδέα για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, τις πηγές έμπνευσής του, την ακουστική και τη Θύρα 13.

Ο αρχιτέκτονας της νέας Λεωφόρου την αποκαλύπτεται

Από την Δευτέρα είναι το κύριο θέμα συζήτησης στις παρέες των φίλων του Παναθηναϊκού. Τα σχέδια της νέας Λεωφόρου ήταν εντυπωσιακά και όλοι οι φίλαθλοι του τριφυλλιού περιμένουν να αρχίσουν τα έργα και να μπουν στην ιστορική έδρα της ομάδας που θα είναι λαμπερή.

Πλέον, το βάρος πέφτει στον εμπνευστή του νέου «σπιτιού» των «πρασίνων», ενός έργου που θα υλοποιήσει το όραμα τόσων ετών, χιλιάδων φίλων του Παναθηναϊκού.

Ο αρχιτέκτονας των σχεδίων της νέας Λεωφόρου, Ανδρέας Κούρκουλας, μίλησε στο SDNA από την έδρα του (το γραφείο του με την ονομασία «Κοκκίνου – Κούρκουλας»), τονίζοντας αρχικά την ανάγκη να δουν επιτέλους οι φίλοι του Παναθηναϊκού να δημιουργείται ένα γήπεδο αντάξιο της ιστορίας και του ονόματος της ομάδας.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.