ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενεργοποιείται και πάλι η διάθεση των εισιτηρίων

Με νέα ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων για τον εντός έδρας αγώνα (15/5, 20.30) με τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται κανονικά.

Ενεργοποιείται και πάλι η διάθεση των εισιτηρίων

Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ, θα διεξαχθεί τελικά την ερχόμενη Κυριακή και η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, μόνο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οριστικά την Κυριακή 15/05 και ώρα 20:30 η αναμέτρηση στο «Απ. Νικολαΐδης». Ενεργοποιείται και πάλι η προπώληση.

Ορίστηκε η αναμέτρηση του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (Κυριακή 15/05 και ώρα 20:30) για τη 2η αγωνιστική των Play-offs και ενεργοποιείται η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων καθώς και η προπώληση από τα εκδοτήρια της Λεωφόρου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Στην Εθνική Αργεντινής νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού!
Στην Εθνική Αργεντινής νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού! 20.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα Πέμπτη 12/05 μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους μόνο μέσω web.

Αύριο Παρασκευή 13/05 θα λειτουργήσει και το εκδοτήριο της Λεωφόρου στη Θύρα 13 -Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων, ενώ το Σάββατο 14/05 η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά μέσω web.

Την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 12:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από το Viva.gr– με οικονομικό όφελος και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 – ΤομέαςΔιαδίκτυοΕκδοτήρια
6,78€10€
1,12,8,5Γ12€15€
2,4,11,9,5Α20€25€
1035€40€
350€60€

Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 4 εισιτήρια, δηλώνοντας απαραίτητα το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας κάθε φιλάθλου εξ’ ονόματος του οποίου αγοράζει το εισιτήριο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος τρόπος διάθεσης εισιτηρίου αθλητικών εκδηλώσεων, ζητά την καταχώρηση του ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Ο έλεγχος των αποδεικτικών ΑΜΚΑ και ΑΔΤ είναι αυστηρός και σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων, η ομάδα διατηρεί το δικαίωμα απαγόρευσης εισόδου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.