ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η «πρώτη» του Ζιλμπέρτο στη Λεωφόρο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν είχε την τύχη να αγωνιστεί στη Λεωφόρο, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, απόψε αναμένεται να γευτεί τι σημαίνει… «Απ. Νικολαΐδης».

Η «πρώτη» του Ζιλμπέρτο στη Λεωφόρο

Ο Βραζιλιάνος έφτασε χθες στην Αθήνα, προκειμένου συζητήσει και τη Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Ο παλαίμαχος άσος, στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε, ο Παναθηναϊκός χρησιμοποιούσε ως έδρα το ΟΑΚΑ, ενώ στο μοναδικό παιχνίδι του «τριφυλλιού» στην ιστορική του έδρα (28/8/10 με αντίπαλο την Ξάνθη), δεν έπαιξε.

Έστω και από άλλο πόστο, ο Ζιλμπέρτο, θα πάρει… τζούρα Λεωφόρου, σε μια πολύ σημαντική ημέρα, καθώς, θα ανοίξει η Θ.13, μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στο «τριφύλλι», μετά τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν έγινε ποτέ.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.968 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.